فروش بافت
خانه / پلیور بافت مردانه / فروش پلیور مردانه بافت درجه یک

فروش پلیور مردانه بافت درجه یک

۷۸ دانه سرانداخته ۴۹ سانتیمتر جودانه ببافید و بعد از آن برای حلقه آستین دانه ها را به ترتیب ۳+۴ کور کنید. وقتی بلندی بافت به ۶۲ سانتیمتر رسید بافت را طوری ادامه دهید که از روی کار به این شکل دیده شود، این توضیحاتی در مورد بافت دستبافت است و فروش پلیور مردانه بافت درجه یک عمده را متفاوت تر انجام می دهیم.
۲ رج رو ۲ رج زیر ۲رج رو ۲ رج زیر ۲ رج رو ۲ رج زیر ۳ رج رو ۱ رج زیر ۱رج رو ۱ رج زیر. سپس ۲۸ دانه ی وسط را کور کرده و دو نیمه ی بافت را به صورت ۱ رج رو ۱ رج زیر ۱ رج رو ۱ رج زیر بافته کور کنید.مانند پشت سرانداخته در سانتیمتر ۴۹ حلقه آستین را ایجاد کرده و در سانتیمتر ۵۲ دانه های باقیمانده را (۶۴ دانه ) به دو قسمت ۳۴ دانه برای سمت راست و ۳۰ دانه برای سمت چپ تقسیم نمایید.فروش پلیور مردانه بافت

فروش پلیور مردانه بافت

فروش پلیور مردانه بافت در طرح ها و رنگ های جدید سال را با بهترین کیفیت ها را در مجموعه تولید و پخش برکا انجام می شود. پلیور های بافتنی که با زیبایی منحصر به فرد در بهترین کارگاه ها و کارخانجات بافندگی توسط بافندگان هنرمند ایرانی تولید می شود و قابلیت فروش عمده در داخل کشور و فروش صادراتی دارند شما می توانید برای بهبود رضایت مشتریان و رونق فروشگاه خود از این نوع پوشاک بافتنی زمستانی خریداری کنید.

خرید اینترنتی بافت

خرید اینترنتی بافت مردانه ارزان

خرید اینترنتی این روزها بسیار در همه کسب و کارها رونق گرفته حتی در محصولات کیلویی و تناز هم این عمل انجام می شود در خصوص لباس این نوع خریدها در واقع باید خیلی زودتر از این انجام می شد به دلایل مختلف که مهمترین ان وجود تنوع در یک نوع محصول است در خصوص بافت مردانه هم باید بگویی که ان دسته از خریدارانی که به صورت خرید اینترنتی محصول خود را تهیه می کنند قیمت خیلی ارزان تری را می توانند برای خرید داشته باشند.

خرید پلیور بافتنی مردانه

خرید پلیور بافتنی مردانه اسپرت

پلیور بافتنی مردانه اسپرت به چه نوع بافتی گفته می شود؟ پلیور بافت در ابتدا به صورت تکه ای بافته می شود و پس از فرایند تولید به خیاطی انتقال داده می شود تا یک خیاط پس از برش الگوی مورد نظر اقدام به نصب یقه و بقل دوزی کند این توضیحات چه تاثیری در تولید پلیور بافتنی مردانه اسپرت دارد توضیح اینکه با توجه به نوع بافت در هنگام دوخت مدل های زیادی بر روی ان بافت تیکه ای انجام می شود که نوع یقه و چگونگی برش تاثیر مستقیم بر این امر دارد. اگر خرید پلیوذرر بافتنی مردانه اسپرت را داشته باشید می توانید برای این موضوع با ما در ارتباط باشید.

ژاکت مردانه ارزان قیمت

ژاکت مردانه ارزان قیمت  هم داریم؟

ژاکت مردانه ارزان قیمت یعنی جنس ضعیف و بی کیفیت؟ جواب منفی است هر خریدی اگر درست و با هدف انجام شود دارای قیمت مناسب خرید است به این معنی که ژاکت های بافت یک تولید کننده در زمان فروش تکی حداقل ۳ برابر فروش می شود حال اینکه با قیمت های خیلی پایین تر تهیه شده و باز هم می شود این قیمت ها کمتر شود تنها راه حل برای خرید ژاکت مردانه ارزان قیمت و باکیفیت فقط خرید از تولید کننده است که ما در ایران هم کم نداریم.

تولید انواع بافتنی

تولید انواع پلیور و ژاکت بافتنی

در کارگاه های بافتنی انواع پلیور و ژاکت مردانه، زنانه، بچه گانه بافتنی تولید می شود و با توجه به وجود مشتریان از گوشه و کنار کشور به صورت عمده به راحتی پخش می شود این پلیور های بافتنی برگرفته از بهترین مدل های روز دنیا است و قابلیت صادراتی شدن هم دارند.
اگر در طی سال نیازی به خرید عمده بهترین و جدیدترین پلیور های ایرانی برای پخش در بازار ایران و حتی صادرات هم پیدا کردید می توانید از این مرکز تولید و پخش برای تامین جنس مشتریان خود کمک بگیرید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
محمد رضا زمردیان
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09155185355
پست الکترونیکی: rezazomorodion@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تولیدی عمده پلیور بافت مردانه

تولیدی عمده پلیور بافت جدید مردانه

تولیدی عمده پلیور بافت مردانه جدید در مدل های جدید سال، پلیور بافت مردانه در …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کانال تلگرام